mesin motong kawat EDM laju tengah

Pedaran pondok:

Modél spésifikasi: DK7732

Ukuran méja damel (L * W) mm: 450 × 690

Perjalanan méja kerja (X * Y * Z) mm: 320 × 400 × 280

Max karya sapotong ketebalan mm: ± 3 ° / 80

Kecepatan motong maks mm2 / mnt: 180

Bérés paling luhur um: ≤1.0

Kisaran kawat molibdenum mm: 0.12-0.2


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

W200

W300

Jarak ukur (mm) 200 * 100 * 200

300 * 200 * 200

Ukuran mesin (mm) 950 * 845 * 1285

1050 * 845 * 1285

Beurat (kg)

150

190

Maks. Muatan (kg)

20

20

Akurasi sumbu XY

3 + L / 200 卩 m

Akurasi sumbu Z

5 + L / 200 卩 m

Resolusi XYZ

1 .Opm (pilihan 0,5um, 0,1 skala um)

Kabisaulangan (mm)

0,003

Ékoder linier

skala linier kaca

Jinis kaméra

SBK-HC536 1/3 inci 600 garis kaméra warna industri

Pitunjuk liner

Sumbu Z: Taiwan "HIWIN" P peunteun liniér p; XY nganggo "V" tipe padoman linier

Élmu optik

6: 5: 1 lénsa léngkah teras-terasan zum

Gedekeun

babandingan zum élmu optik: 0.7-4.5X; babandingan zum gambar: 24-158X

Parangkat lunak

Parangkat lunak ukuran 2.5D manual SBK-E

Sistem kontrol

Kotak kontrol SBK3000, port USB, lampu anu tiasa diatur

Pencahayaan profil

Lampu tiis LED, 256 tingkat pangaturan kacaangan anu tiasa diprogram

Caang permukaan

Lampu tiis LED sareng kendali mandiri & 256 tingkat pangaturan kacaangan diprogram

Onpratpd mcdp

kabayang cecekelan

Alat pilihan

0,5X.2X manjangan lénsa

Daérah aplikasi

E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_03
Pabrikan mobil
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_05
Panel Lcd
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_07
pakakas hardware presisi
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_09
P-CNC
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_15
kapang suntik ngolah mékanis
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_16
Bahan magnét
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_17
Terminal manufaktur éléktronika didamel ku plugins
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_18
Terminal manufaktur éléktronika didamel ku plugins
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_23
pabrik mobil
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_24
PCB
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_25
Pabrikan mobil
E-W-Horizontal-manual-image-measuring-instrument-pic_26
awak kotak mesin

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami