Warta

  • With the continuous development of CNC technology, China’s CNC machinery industry has gradually entered a transformation

    Kalayan kamajuan kontinyu tina téknologi cnc, industri mesin cnc cina sacara bertahap ngalebetkeun transformasi

    Kalayan keragaman tungtutan pasar sareng pamekaran kontinyu téknologi cnc, industri mesin cnc cina sacara bertahap ngalebetkeun jaman penting ideu parobihan-inovatif, parobihan pasar suplai sareng paménta, laju pembaruan produk sareng aspék sanés bade dianggo .. .
    Maca deui
  • Electrical Discharge Machining

    Mesin Pembuangan Listrik

    Edm biasana dianggo pikeun cetakan mesin sareng bagian anu bentukna rumit tina liang sareng rongga; Ngolah sagala rupa bahan konduktif, sapertos alloy keras sareng waja atos; Ngolah liang anu jero sareng rupa, liang bentuk khusus, alur jero, sendi sempit sareng motong keureut ipis, sareng sajabana; Machining va ...
    Maca deui
  • Under the influence of the epidemic, Dongguan Bica advantages and development

    Dina pangaruh wabah éta, kaunggulan sareng pamekaran Dongguan Bica

    Saprak awal taun ieu, kusabab pangaruh tina wabah ieu di dunya, lingkungan ékonomi global janten langkung parah. Khususna, mareuman perusahaan Éropa sareng Amérika parantos nyababkeun turunna ékonomi, anu nyababkeun ékspor mesin Cina nyanghareupan challen parah ...
    Maca deui