Alat ukur gambar otomatis E-AC-CNC-Ékonomis

Pedaran pondok:


  • Modél: AC300CNC / AC400CNC / AC500CNC
  • Ngukur rentang (mm): 300 * 200 * 180/400 * 300 * 180/500 * 400 * 180
  • Weiqht (kq): 260/350/450
  • Maks. Muatan (kg): 20/25/25
  • Akurasi sumbu XY: 3 + L / 150pm
  • Akurasi sumbu Z: 5 + L / 100pm
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Modél

    AC300CNC

    AC400CNC

    AC500CNC

    Jarak ukur (mm) 300 * 200 * 180 400 * 300 * 180 500 * 400 * 180
    Ukuran mesin (mm) 850 * 130 * 1550 1000 * 1400 * 1550 1200 * 1500 * 1550
    Weiqht (kq)

    260

    350

    450

    Maks. Muatan (kg)

    20

    25

    25

    Akurasi sumbu XY 3 + L / 150pm
    Akurasi sumbu Z 5 + L / 100pm
    Resolusi XYZ

    1.0pm

    Kabisaulangan (mm)

    0,005

    Ékoder linier skala linier kaca
    Laju pindah (mm / s) XY: 200 Z: 100
    Jinis kaméra SBK-HC536 1/2 inci 700 garis kaméra warna industri
    Pitunjuk liner Sumbu Z: "Hiwin" P jalur padoman, XY nganggo "Vtype linear guideway
    Kuring Screw rod Sumbu Z: "TBI" batang sekrup bola taneuh, batang sekrup normal XY usr
    Élmu optik 6: 5: 1 lénsa léngkah teras-terasan zum
    Gedekeun babandingan zum élmu optik: 0.7-4.5X; babandingan zum gambar: 24-158X
    Parangkat lunak Parangkat lunak ukur otomatis SBK-CNC (saderhana vérsi)
    Sistem kontrol SBK4000 kontrol katutup-loop lengkep
    Pencahayaan profil Lampu tiis LED, 256 tingkat pangaturan kacaangan anu tiasa diprogram
    Caang permukaan

    4 cingir 8 bagéan LED cahaya tiis kalayan sépédén kontrol bebas & 256 tingkat pangaturan kacaangan anu tiasa diprogram

    Motor Cina "Macan" motor servo AC sinkron
    Modeu dioperasikeun parangkat lunak, tiasa milih parangkat lunak CNC standar nganggo "joystick"
    Alat pilihan Panungtun Renishaw, lénsa GPS otomatis zona, parangkat lunak CNC standar, joystick

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami